Volg LLTB op Twitter!

05-12-2017Arvalis zoekt makelaar

Arvalis_logo

Ter versterking van haar makelaardijteam is Arvalis op zoek naar een makelaar agrarisch onroerend goed. Arvalis is met circa 60 medewerkers actief vanuit vier vestigingen, te weten Deurne, Venlo, Roermond en Nuth.

Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, locatieadvies, architectuur en bouwadvies, makelaardij, juridisch advies, innovatie en subsidies. De makelaars van Arvalis zijn met name actief in de agrarische sector, maar ook in de particuliere markt met het accent op wonen in het buitengebied en de kleine kernen. Vanuit twee vestigingen – in Venlo en Roermond - bedienen wij onze makelaardijklanten.

Ter versterking van haar makelaardijteam is Arvalis op zoek naar een makelaar agrarisch onroerend goed.

Bekijk hier de vacature.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen