field-1246620_1920

Partnership tussen LLTB, Arvalis en HAS

24-10-2017

De LLTB en Arvalis zijn gisteren op het Ondernemersplein in Roermond een partnership aangegaan met HAS Hogeschool Venlo. “We zijn natuurlijk al heel lang een loyale partner van de HAS, maar hebben dat nog nooit geconcretiseerd in een samenwerking”, zegt LLTB-directeur Bas Boots.

Op het Ondernemersplein in Roermond zetten Frans van Leijden, directeur van HAS Hogeschool Venlo, algemeen manager van Arvalis Michiel Geraedts en LLTB-directeur Bas Boots hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.

Van Leijden is blij met de samenwerking. “Het zijn twee belangrijke spelers in de agrifoodsector, die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van die sector in Limburg en wij gaan graag de samenwerking aan om dit samen met onze studenten te verwezenlijken”, zegt Van Leijden.

Geraedts noemt het partnership een kroon op de samenwerking van de afgelopen jaren. “We geloven heel erg in de toevoegde waarde van de getalenteerde mensen die HAS aflevert en met wie wij in de toekomst kunnen gaan samenwerken.”

LLTB-directeur Boots is trots op de gesloten overeenkomst. “Ik hoop dat wij veel studenten mogen begeleiden naar een mooie werk- of stageplek”, besluit Boots.

Partnerbedrijven van HAS Hogeschool

De HAS Hogeschool in Venlo heeft ruim tachtig partnerbedrijven. Deze bedrijven, die allemaal afkomstig zijn uit de agrofoodsector, bieden studenten de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastcolleges, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Op deze manier wil de HAS Hogeschool haar onderwijs zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften die leven in de praktijk.

Partnership

Pagina delen