field-1246620_1920

Verbreding A2 ter inzage

12 sep 2017

Het ontwerp tracé-besluit voor verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide ligt tot en met 19 oktober ter inzage. Het tracé-besluit is in feite het bestemmingsplan voor de nieuw aan te leggen weg inclusief kunstwerken (viaducten, tunnels) en aangrenzende inpassingsstrook.

In een eerder stadium is er met belanghebbenden en organisaties waaronder de LLTB al overleg geweest over ieders wensen. De LLTB heeft aangegeven om zuinig om te gaan met landbouwgrond en niet meer grond dan nodig te gebruiken voor de inpassing. Ook heeft de LLTB gereageerd op het schrappen van een aantal viaducten. Hieraan is gedeeltelijk tegemoet gekomen. De verwachting is dat er geen grote aanpassingen van het tracé meer plaatsvinden en dat het aantal en de uitvoering van de kunstwerken ook niet zal wijzigen. Toch adviseren wij u als grondeigenaar of belanghebbende te reageren als uw belangen  worden geschaad.  Wellicht dat er nog rekening gehouden kan worden met uw belang of dat u anderszins gecompenseerd kunt worden. De LLTB zal bezien of er nog een algemene zienswijze ingediend moet worden.

Klik hier voor meer informatie over het plan, hoe u kunt reageren en de informatiebijeenkomsten van Rijkswaterstaat op 26 en 27 september. Reacties moeten uiterlijk 19 oktober in bezit zijn van Rijkswaterstaat.

A2

Pagina delen