Volg LLTB op Twitter!

11 sep 2017Tweede Kamer debatteert woensdag over hennepdrones LLTB

Drone

De Tweede Kamer debatteert aanstaande woensdag over de inzet van drones door de LLTB bij de opsporing van hennep tussen de maïs. De LLTB besloot drones in te zetten, nadat de politie had besloten geen controles meer vanuit de lucht uit te voeren.

Voorafgaande aan het debat pleit LLTB-voorzitter Léon Faassen nog een keer voor meer ondersteuning vanuit de politie om de overlast van hennepteelt terug te dringen. Daarbij neemt Faassen natuurlijk ook andere problematieken en voorbeelden van criminaliteit in het buitengebied mee. Alle woordvoerders op het gebied van landbouw en veiligheid van de politieke partijen zijn voor dit moment door de LLTB uitgenodigd.

Het debat woensdag start om 17 uur en is live te volgen via deze link.

Klik hier voor meer informatie over dit debat.

Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdelingen
De Winning Limburg, Heuvelland, Horst-Venlo, Maasduinen, Mergelland, OostMaas, Peel en Maas, Sittard e.o., Venray, Weerterland
Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Hennep
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda