field-1246620_1920

Jagersvereniging: doe aangifte van vernielingen aan hoogzit

16-08-2017

In Dagblad De Limburger stond vandaag een interview met Mart Triepels uit Kelpen. Een maand geleden raakte hij zwaar gewond toen hij uit zijn hoogzit viel. De politie liet recent weten dat het hier om sabotage gaat en roept getuigen op zich te melden.

Triepels was door jagers uit de streek gevraagd mee te helpen bij het bejagen van wilde zwijnen; een vraagstuk waar jagers op verzoek van de provincie bijzonder veel tijd en energie in steken.

Oproep
Om dit goed en veilig te kunnen doen, maken jagers gebruik van een hoogzit. Niet alleen brengt de dader vernielingen aan aan andermans eigendommen, hij saboteert de hoogzit ook zodanig dat dit ernstig letsel tot gevolg heeft. De Jagersvereniging roept jagers dan ook op altijd aangifte te doen van vernielingen en sabotage aan hoogzitten.

Kaarten uit het hele land
Om Triepels een hart onder de riem te steken vraagt de Jagersvereniging haar leden tevens een kaart te sturen met een persoonlijke boodschap. De LLTB ondersteunt deze actie van harte. LLTB-leden die ook een kaartje willen sturen, kunnen dat doen naar onderstaand adres. De Jagersvereniging zal er voor zorgen dat de kaarten bij Triepels terecht komen.

De kaart kan worden gestuurd naar:

Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging
t.a.v. Mart Triepels
Postbus 1165
3800 BD Amersfoort

Jager

Pagina delen