field-1246620_1920

Bijeenkomst: Impact van financiële zorgen op het sociale leven

8 aug 2017

Het Netwerk Agrarische Vrouwen houdt dinsdagavond 12 september in Veulen een bijeenkomst, waar we door Liza Simons, Agrarisch coach van ‘Een andere aanpak’, worden meegenomen in het enorme taboe om te spreken over de effecten van financiële zorgen.

Tijdens deze avond gaan we ervaringen uitwisselen om erkenning en steun van elkaar te ontvangen. Welke impact heeft de financiële situatie op jouw leven?

Programma:

19.30 - 20.00 uur     Inloop met koffie/thee in de ontvangstruimte van Wagyu Farm

20.00 - 20.15 uur     Opening en woordje door gastvrouw

20.15 - 22.00 uur     Avond verzorgd door Liza Simons

22.00 - 22.15 uur     Afsluiting door de voorzitter, terwijl we genieten van een drankje.

Wie is Liza Simons?

‘Met een opleiding als coach en een boer als partner had ik een goede basis om te starten als agrarisch coach. Doordat ik woon en werk op een melkveebedrijf, adviseurs spreek en dagelijks in contact sta met agrarische bedrijven heb ik een goed beeld van wat er speelt. Ik geloof in de kracht van familiebedrijven en ik wil ondernemers verder helpen met hun toekomst.

Ik stel je vragen die je inzicht geven in jezelf, je komt zo tot de kern van de situatie. In gesprekken heb ik vaak een lach op mijn gezicht; ik zie altijd mogelijkheden om jouw situatie te veranderen. Als je de uitdaging aan gaat om dingen te veranderen dan help ik je om positief te blijven, het opnieuw te proberen en vooral te blijven geloven in jezelf. Enthousiast en gedreven om samen met jou aan de slag te gaan’.

Voor meer informatie zie: www.eenandereaanpak.nl – liza@eenandereaanpak.nl - tel.: +31 (0)6-1441 8685

 

Locatie:                  Wagyu Farm, Eijkenhofweg 7, 5814 AM in Veulen

Kosten:                  Deze avond is voor leden gratis

Aanmelden:            Vóór 15 augustus via kridderbeks@lltb.nl

                               Maximum aantal deelnemers: 30. Let op Vol = Vol 

Liza Simons

Pagina delen