field-1246620_1920

Besef performance Duurzaam kleden, duurzaam ondernemen

20 jun 2017

De leden van het LLTB Netwerk Agrarische Vrouwen verzamelden zich op 15 juni in Herberg De Zwarte Ruiter in Gulpen. Deze gastvrije locatie was voorbereid op een groep enthousiaste boerinnen die wel eens wilden weten hoe je binnen het zaken doen, maar ook privé, beter voor de dag kunt komen. 

Middels een boeiende, interactieve workshop vernamen zij op de eerste plaats hoe je kunt ontdekken of je een zomer-, winter-, herfst-, of lentetype bent. Ieder type heeft zijn eigen kenmerken en kent zijn voorkeurkleuren. 

Zo zou een wintertype bijvoorbeeld geen zwart moeten dragen omdat die kleur te hard overkomt. Bruin en oranje passen beter bij haar-, huid- en/of oogkleur. 

Horizontale, verticale strepen, noppen, wel of geen zakken, shawls, sieraden, stuk voor stuk kunnen deze helpen bepaalde lichaamsaspecten te benadrukken of juist te vervagen. 

Zo kwamen de dames er achter dat zelfs een blauwe overall een beeld van vertrouwen en kwaliteit kan uitstralen. Middels praktische tips werden deze statements gestaafd en aan de realiteit getoetst.

Na een heerlijke lunch vertrok het gezelschap naar Bierbrouwerij de Gulpener. 

In het nieuwe proef- en belevingslokaal verzorgde André Köppen van de brouwerij een boeiende presentatie over duurzaam ondernemen. Daarna volgde een rondleiding door de Gulpener en werd er geproefd aan de speciaal bieren. 

Een kennisquiz testte of de dames goed hadden opgelet tijdens het biercollege. Drie dames sleepten een biercertificaat in de wacht. Daar kan men mee thuiskomen! 

Een wolkbreuk boven Gulpen zorgde ervoor dat de afsluiting met een drankje iets langer duurde dan gepland. Bij sommigen ging dat ten kostte van een avondje shoppen in Maastricht want Zuid-Limburg, je zult er maar wonen... Dan haal je natuurlijk het maximale uit zo'n topdag! 

Voor een sfeerimpressie klik hier.

NAV

Pagina delen