Volg LLTB op Twitter!

17-02-2017Jean Aerts nieuwe voorzitter LLTB vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten

_C2I8591

Tijdens de inspiratiebijeenkomst ‘Greenport Venlo. Black-Box of Bright-Lands’ van de LLTB vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten afgelopen donderdag in de Brightlands Campus Greenport Venlo werd Jean Aerts benoemd tot voorzitter van de vakgroep. Daarnaast werden Roel Hendriks en Paul van Lipzig aangesteld als nieuwe vakgroepbestuurders. Jaap van den Beukel, Erik Gipmans, Pieter Wijnen en Carla Houben namen afscheid als vakgroepbestuurders.

Van den Beukel, Gipmans, Wijnen en Houben kregen een Zilveren Draagspeld van de LLTB uitgereikt voor alle verdiensten voor de tuinbouwsector.

Pitches
De nieuwe voorzitter Jean Aerts spreekt over een succesvolle inspiratiebijeenkomst. “Het was een inspirerende bijeenkomst met presentaties en pitches over wat BrighCluster Venlo te bieden heeft.” De pitches gingen over BrightBox, Brightlabs en UM Maag darm simulator.

Ook Nico van Ruiten, voorzitter van LTO Glaskracht Nederland, was aanwezig bij de inspiratiebijeenkomst. Hij vertelde een presentatie over hoe telers meer kunnen verdienen met kennis. Van Ruiten gaf in zijn presentatie aan wat innovatie en strategisch onderzoek heeft opgeleverd tot nu toe. Hij haalde voorbeelden aan die betrekking hebben op innovaties en onderzoek in plantgezondheid, water en energie.

Download presentaties
Hieronder de presentaties die tijdens de inspiratiebijeenkomst aan de orde zijn gekomen:

Presentatie Brightlands Campus Greenport Venlo

Presentatie strategisch onderzoek en innovatie, door Nico van Ruiten

Kenniscentrum Greenpost Venlo HAS Hogeschool en Fontys

Factsheet UM maag darm simulator

Factsheet Brightlabs

Brochure BrightBox

_C2I3335

Van links naar rechts: Erik Gipmans, Pieter Wijnen, Carla Houben, Jean Aerts, Gertia Knorr en LLTB-bestuurder Jan Veltmans

Vakgroepen
Dit artikel staat onder de volgende vakgroep
Tuinbouw Bedekte Teelten
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda