field-1246620_1920

BioVerbeek genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten Prijs

01-10-2014
In het Auditorium van Océ in Venlo zijn gisteren de drie genomineerden bekendgemaakt voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014. Het zijn: Willems Bouwbedrijf BV, Hafkamp Gerechtsdeurwaarders en, namens de LLTB-afdeling Horst-Venlo, tuinderij BioVerbeek uit Velden.

BioVerbeek is een modern, biologisch tuinbouwbedrijf in Velden. Het levert producten aan natuurvoedingswinkels en supermarkten in binnen- en buitenland. De broers Verbeek, Jac, Leo en Fons, vormen samen de directie, met een duidelijke taakverdeling. Het is voor BioVerbeek een heel bewuste keuze om op biologische wijze komkommers, paprika’s en tomaten te telen. Uitgangspunt voor de werkzaamheden is het goed zorgen voor de natuur zodat de natuur ook goed voor jou zorgt. Dit oeroude principe gaat bij BioVerbeek hand-in-hand met het toepassen van de allernieuwste teeltinzichten en technieken, zoals een eigen verpakkingslijn.

BioVerbeek is continu bezig met vernieuwingen. Denk aan slimme logistieke oplossingen, het testen van nieuwe methoden in de biologische gewasbestrijding en het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. BioVerbeek staat voor biologisch telen op z’n best. Het resultaat: een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct, waarin je direct de natuur proeft.

Zie voor meer informatie ook www.LvdGprijs.nl en www.BioVerbeek.nl.
broers Verbeek

Pagina delen