Champagne

Nieuwsjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg

Voor de vijftiende keer houdt Ondernemend Limburg de Nieuwjaarsbijeenkomst, inmiddels uitgegroeid tot de grootste nieuwjaarsbijeenkomst van Limburg. En daar is de organisatie trots op.

Ondernemend Limburg

Ondernemend Limburg en LLTB-voorzitter Léon Faassen, MKB-Limburg voorzitter Monique Princen en LWV-voorzitter Giel Braun zijn verheugd u op maandag 6 januari 2020 te mogen verwelkomen in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Tijdens een kort en krachtig programma, gemodereerd door Sander Kleikers en Daina van Wankum, heten de voorzitters u van harte welkom.

Keynotespreker van de avond is niemand minder dan Mathijs Bouman, Nederlands journalist en econoom. Bouman is tevens columnist bij Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig actief als commentator bij de website Z24, De Wereld Draait Door en RTL Z. Hij neemt de aanwezigen mee in de dynamiek rond het spanningsveld van economie, politiek en maatschappij, met een regionale vertaling naar economisch Limburg. Dit wilt u niet missen!

Programma

16.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
17.00 uur: Welkomstwoord door Léon Faassen, voorzitter Ondernemend Limburg
17.15 uur: Keynotespreker Mathijs Bouman
17.35 uur: Interactie tussen Mathijs Bouman en Yannick Smedts, ondernemer
17.50 uur: Start van een gezellige netwerkborrel

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deelnemers ontvangen een paar dagen van tevoren een bevestiging, inclusief parkeeradvies.

LLTB, LWV en MKB-Limburg wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en ondernemend 2020!

Bijeenkomst delen