Noord-Limburg

LLTB Ledencafé Peel en Maas

Het bestuur van LLTB-regio Noord-Limburg nodigt haar leden uit de gemeente Peel en Maas uit voor het LLTB Ledencafé op maandag 14 september om 20 uur bij Gemeenschapshuis In Kepèl, Kerkstraat 27 in Panningen.

Logo LLTB

Het regiobestuur wil graag met haar leden aan tafel om met elkaar in gesprek te gaan en uw mening te horen over zaken die spelen in de gemeente Peel en Maas. U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje met een afvaardiging van het bestuur te praten over wat u en ons bezig houdt.

Op deze avond staat de Plattelandsagenda van de gemeente centraal. Wethouder Rob Wanten geeft een toelichting op enkele speerpunten uit deze agenda, zoals de toekomst voor agrarische bedrijfswoningen, ruimte voor afzet en verwerking van agrarische producten en de logistieke knelpunten die daarbij ontstaan en de ontwikkeling van VAB beleid en mogelijkheden voor de toekomst in Peel en Maas.

LLTB-hoofdbestuurslid Peter van Dijck praat u tijdens het LLTB Ledencafé tevens graag bij over de actualiteiten met betrekking tot het thema water.

Bijeenkomst delen