Volg LLTB op Twitter!

1 okt 2019Uitnodiging jaarsymposium Netwerk Agrarische Vrouwen

Logo NAV

Op dinsdag 22 oktober houdt het Netwerk Agrarische Vrouwen van de LLTB haar jaarsymposium met als thema ‘Ervaar hoe bijzonder onze aarde is’. Dit jaar is het netwerk van 10 tot 16.30 uur te gast bij GaiaZOO in Kerkrade.

Agrarische vrouwen weten als geen ander hoe bijzonder onze aarde is. Met eigen ogen gaan de aanwezigen de schoonheid van de dieren bewonderen en leren over hun kwetsbaarheid. GaiaZOO maakt hen met hun unieke dierenpark bewust van de noodzaak van natuurbehoud, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van al het moois dat onze aarde te bieden heeft. In het ochtendgedeelte vertelt Rob Huppertz, directeur van GaiaZOO, hoe de dierentuin de dieren centraal stelt. De wet- en regelgeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Bijzonder is dat het netwerk ’s middags achter de schermen mag kijken. De vrouwen bezoeken plekken die normaal voor bezoekers niet toegankelijk zijn. Ook zullen ze bijzondere verhalen horen van de dierverzorgers. Dat wil u niet missen!

Speciaal voor dit Jaarsymposium is er een bus geregeld (opstapplekken in Horst en Herten). Zo dragen wij een steentje bij aan een duurzame wereld door samen te reizen. Bovendien is het gezellig en kunt u onderweg netwerken.

Voor een kleine bijdrage van 7,50 euro kunt u van de bus gebruik maken. Betaling dient contant in de bus te gebeuren.

Alle leden ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging. Aanmelden voor dit jaarsymposium en de bus kan tot zaterdag 12 oktober 2019 door middel van dit formulier.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen