Volg LLTB op Twitter!

27-09-2017Meld u nu aan voor het LLTB Jaarcongres

Jaarcongres 2017

In Het Forum in Roermond vindt op 16 november het LLTB Jaarcongres plaats, waar alle leden uiteraard van harte welkom zijn. De uitnodiging valt komende week op de mat. Onder de noemer 'The future is now', is het thema dit jaar innovatie.

Innovatie, een chic woord voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën of dingen. Denk aan productinnovaties, technologische innovaties en procesinnovaties. Ze hebben ons voorspoed en welvaart gebracht. Ook marktinnovaties, financiële innovaties en organisatie-innovaties zijn van groot belang. In elke tijd en elke branche wordt  geïnnoveerd. Zonder innovatie heb je uiteindelijk geen bestaansrecht.

Vaak wordt gezegd dat innovatie iets is voor later. Dat is nonsens. Innovatie is nu gaande. We leven er middenin en maken er volop deel van uit. De agrarische sector staat nota bene bekend om zijn sterke innovatiekracht. Tal van innovaties zijn uitgevonden of groot geworden door en voor land- en tuinbouwbedrijven.

Voor de LLTB en onze leden is het thema innovatie een belangrijk onderwerp. Om verder in te zoomen op dit onderwerp gaat ons congres dit jaar geheel over innovatie. We bieden u die middag een zeer gevarieerd programma aan onderwerpen en gastsprekers. Geen lange verhalen, maar korte bondige presentaties en snelle pitches.

Het belooft een interessante middag en avond te worden. Een mix van inhoud, muziek en een lekker hapje. We zien u heel graag op donderdag 16 november in Congrescentrum Het Forum in Roermond.

Aanmelden kan hieronder.

 AANMELDFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht.
Organisatie/Bedrijf:
Voornaam: *
Tussenvoegsels:
Achternaam: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Ik ben: *
Ik meld me aan voor het LLTB Jaarcongres:*
Ik ben aanwezig tijdens het LLTB Jaarcongres: *

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda