field-1246620_1920

Meld u nu aan voor het LLTB Jaarcongres #trendingtopic!

05-10-2016

In Het Forum in Roermond vindt op 24 november het LLTB Jaarcongres plaats, waarvoor alle leden uiteraard van harte zijn uitgenodigd. Het thema dit jaar is #trendingtopic, wat de agrosector feitelijk doorlopend is.

We hoeven u er natuurlijk niet van te overtuigen dat de agrarische sector één van de belangrijkste pijlers is van de Nederlandse economie. Dat weet u al lang, want u bent er zelf onderdeel van. Het is dan ook niet vreemd dat agrarische thema’s regelmatig in de media worden besproken. Of het nu gaat over waterschade, innovaties, exportwaarde, fosfaatrechten of de slechte melkprijzen. We zijn veel in het nieuws, regelmatig #trendingtopic, dus we doen ertoe!

App

Voor dit jaarsymposium is een aparte app gemaakt met daarin alle belangrijke informatie over die dag. Via de app wordt u bovendien op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Downloaden dus!

Download de LLTB app 
 
  1.   Download de app
  2. Vul uw e-mailadres in
  3. Vul de toegezonden code in (check ook uw ongewenste mail)
  4. Scan indien gevraagd de QR-code op uw uitnodiging of - als u de uitnodiging niet bij de hand heeft - hieronder.


Sprekers

De maatschappij verandert, politiek Den Haag staat voor een aardverschuiving en agrarische ondernemers zijn benieuwd naar wat dit allemaal voor hen gaat betekenen. Niemand minder dan politicoloog en bedenker van ‘Kieskompas’ André Krouwel gaat het met u hebben over opiniepatronen en wat die concreet betekenen. Hij gaat die middag op een interactieve manier in op het stemgedrag van burgers, bestuurders en politici.

Paul Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht wil het met u hebben over ‘briljante mislukkingen’ en de complexiteit van innovatie en ondernemen.

Het belooft een interessant congres te worden. Een middag met inhoud, muziek en entertainment. Zoals u van de LLTB gewend bent, staat er na het inhoudelijke deel een heerlijk buffet klaar. Dat wilt u niet missen! Wij hopen u dan ook te mogen begroeten tijdens het LLTB Jaarcongres op donderdag 24 november. Het inhoudelijke deel start om 14 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. Daarna kan er tot 20.30 uur worden gegeten en geborreld.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 6 november via het formulier hieronder. Meld ook uw eventuele partner en/of bedrijfsopvolger aan.

Jaarcongres

Pagina delen