field-1246620_1920

Activiteit NAV over Vrouw en Media

Netwerk Agrarische Vrouwen (NAV) is op donderdag 21 maart te gast bij L1 in het kader van 'Vrouwen en de Media'. Inmiddels is er steeds meer aandacht voor dit thema en is er zelfs een award voor in het leven geroepen.

Logo NAV

Het programma begint om 14.00 uur met een presentatie door Fabienne Nijsten, televisiepresentator L1. Een half uur later is er een korte pauze met koffie, thee en vlaai. Om 15.00 uur wordt een bedrijfsfilm getoond en is er een rondleiding door de studio's van L1. Einde programma is om 16.30 uur. 

Waarom zien we zo weinig vrouwen in de media? En wat kunnen we doen om als vrouw meer het podium te nemen? Waarom is dat belangrijk? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen. Fabienne Nijsten, televisiepresentator bij L1, geeft een korte presentatie over wat haar getriggerd heeft om voor de camera te werken en wat haar visie is op het gegeven dat vrouwen nog weinig in de spotlights treden en wat daar de impact van kan zijn.

Deelname aan dit programma is gratis. Bij afmelding ná 18 maart wordt er een bedrag van 10 euro in rekening gebracht. Opgeven voor deze activiteit kan via kridderbeks@lltb.nl Als het maximum van 60 bereikt is, wordt een wachtlijst op volgorde van aanmelding gehanteerd. 

Bijeenkomst delen