Glastuinbouw

Ledenevent Glastuinbouw rondom energie

Glastuinbouw Nederland regio Limburg houdt op donderdag 23 maart een ledenevent over energie en de daarmee samenhangende actualiteiten.

Glastuinbouw tomaten 9

Verduurzamingsopties
Glastuinbouw heeft de ambitie klimaatneutraal te zijn in 2040. Hoge energieprijzen, overheidsvoornemens tot het beëindigen van de EB-tuinbouwtarieven en WKK-vrijstelling, alsook de uitwerking van een nieuw CO2 -sectorsysteem maken het nemen van verduurzamingsmaatregelen extra urgent én lastig. Bedrijven lijken klem te zitten tussen beperkte keuze aan passende verduurzamingsopties, hoge kosten en weinig investeringsruimte. Hoe te koersen naar de toekomst?

Programma
16.00 uur Inloop en welkom
16.15 uur Programma en sprekers:

  • Actualiteiten energiebeleid en inzet lobby door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • Speerpunten aanpak in de regio  door Wim Vrijhof en Hans van den Berg (Glastuinbouw Nederland)
  • Peter van den Berg (Algemeen directeur Agro-Energy)

17.30 uur Reflectie/discussie in forum
18.00 uur Netwerkborrel hapje en drankje                         
19.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland en genodigden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 20 maart, 12.00 uur.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Annemie Hermans, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06-22562521, e-mail ahermans@glastuinbouwnederland.nl.

Bijeenkomst delen