field-1246620_1920

Algemene ledenvergadering Noord-Limburg

LLTB-regio Noord-Limburg nodigt haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering.

Logo LLTB

Deze wordt gehouden op maandag 13 maart bij Daily Trade Fair Venlo, Venrayseweg 214 in Venlo. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom. De vergadering begint om 20.00 uur. 

Voorstellen en afscheid
De nieuwe LLTB-regiovoorzitter John Verhoijsen en Thijs Rompelberg, nieuwe voorzitter van de LLTB, worden voorgesteld. Ook wordt er afscheid genomen van oud-regiovoorzitter Pieter Lucassen. Vanuit AJK regio Noord-Limburg is Frank Eijking afgelopen jaar als adviserend lid toegetreden tot het bestuur en vormt hij de linking pin met de jongere ondernemers. 

Bijpraten
De vergadering is een moment om de leden bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen waar we ons voor inztten. Het gaat er deze avond vooral over dit met elkaar te delen en uw inbreng op te halen. Na het officiële gedeelte is er de mogelijkheid tot een rondleiding bij de oude bloemenveiling, waarna er volop gelegenheid is om te netwerken en elkaar te spreken tijdens een lekker hapje en drankje. 

Het verzoek is om u vóór 6 maart voor deze bijeenkomst aan te melden. Stuur een email om u aan te melden naar regionoord@lltb.nl. Vermeld daarin uw naam, lidnummer en met hoeveel personen u aanwezig bent.

Bijeenkomst delen