Header open teelten

Bijeenkomst open teelten - Zuid-Limburg

Verbouw jij gewassen op het land, ben je fruitteler of zet jij in op eiwitgewassen? Kortom: val jij als agrarisch ondernemer binnen de sector open teelt? Dan ben je meer dan welkom op de bijeenkomst die vanuit de LLTB georganiseerd worden. 

Deze avond is speciaal voor akkerbouwers, fruittelers en veehouders met mais en gras. Tijdens het programma wordt onder andere stilgestaan bij de actualiteiten en ontwikkelingen in de sector. Denk daarbij aan gewasbescherming, bemesting en beregening. Ook wordt ingegaan op de stand van zaken rondom het Limburgs Programma Landelijk Gebied (LPLG) en een aantal relevante projecten.

Naast een aantal presentaties is er alle gelegenheid om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan tijdens een projectenmarkt. Voor de regio Zuid-Limburg is de bijeenkomst op 31 januari van 19.30 uur tot 22:00 bij restaurant Oud Wittem in Wittem.

Aanmelden kan via info@lltb.nl onder vermelding van naam, welke bijeenkomst en met hoeveel personen u komt. Bekijk hier de uitnodiging

Fruitteelt peren perenbomen

Bijeenkomst delen