Druiven

Bijeenkomst druiventelers

Het vervolg op de bijeenkomst voor druiventelers is op donderdag 13 juni van 19.30 tot 22.00 uur.

druiven

De LLTB nodigt leden met druiventeelt graag uit voor de veld- en bodemavond op donderdagavond 13 juni. Dit in navolging van de eerste bijeenkomst die op 18 april plaatsvond.

Na een succesvolle introductieavond op 18 april, wordt met de bijeenkomst van 13 juni hier een vervolg aan gegeven. De bijeenkomst wordt dit keer georganiseerd in de wijngaard van Wijndomein Riesenberg aan de Keerderweg in Gronsveld.

Programma
Het eerste gedeelte van de avond start in de wijngaard van dit wijndomein met een rondleiding. Gedurende het tweede deel van de avond zal worden ingegaan op de interpretatie en beoordeling van genomen grondmonsters. Het is eventueel mogelijk om ook uw eigen grondmonsters te laten beoordelen.

Deelname aan de avond is gratis. Graag vernemen we wel van u of u aanwezig bent. Dit in verband met de catering. Wilt u zich aanmelden en eventueel uw monsters laten beoordelen? Dan kunt een mail sturen naar estherhessel@gmail.com. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de LLTB via de LLTB-infolijn.

Bijeenkomst delen