field-1246620_1920

Werkgeversbijeenkomst van Werkgeverslijn

Werkgeverslijn land- en tuinbouw houdt in samenwerking met de LLTB op maandag 17 april een werkgeversbijeenkomst in Baexem.

Werkgeverslijn logo

Tijdens de bijeenkomst worden de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap besproken.

Onderwerpen
De onderwerpen die ter sprake komen zijn actualiteiten rondom cao's, hervorming van de arbeidsmarkt door de overheid, en het middellange termijnadvies van de SER door LTO Nederland, het werken met Oekraïners, A1-verloning, huisvesting van internationale werknemers, en toelichting van een scholingsconsulent over wat zij voor jou als werkgever kunnen betekenen.

Locatie
Daarnaast is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De definitieve locatie wordt later bekendgemaakt. Dit jaar is er maar één fysieke gelegenheid om deze infoavond bij te wonen. Dat is ook de reden dat het deze keer in Baexem is en niet in tegenstelling tot de vorige bijeenkomsten in Sevenum en Klimmen. Voor diegenen die verhinderd zijn is er nog een online gelegenheid op donderdag 20 april (10.00-11.00 uur)

Aanmelden
Aanmelden kan via een aanmeldformulier op deze website. Bij minder dan vijftien aanmelding gaat een bijeenkomst niet door. Het webinar is ook online te volgen. Mocht u deze niet live kunnen volgen, meld u dan toch aan. Dan ontvangt u na afloop een terugkijk-link.

Bijeenkomst delen