Aspergebedden

Werkbezoek huisvestingslocatie in Grashoek

Greenports Nederland en LTO houden op vrijdag 9 juni een werkbezoek bij een kleinschaligere huisvestingslocatie voor internationale medewerkers. Geïnteresseerden die te maken hebben met het thema 'huisvesting internationale medewerkers' zijn dan welkom bij het agrarisch bedrijf Neessen Aardbei- en Aspergeplanten in Grashoek.

Neessen Aardbei en Aspergeplanten.JPG

Het werkbezoek is onderdeel van een reeks van drie bedrijfsbezoeken in Nederland. Eerder werd een bezoek gebracht aan een grootschalige huisvestingslocatie in Zeewolde.

Programma
Het werkbezoek begint om 10.00 uur met een ontvangst op het bedrijf van Inge van Haastert-Neessen in Grashoek. Zij geeft een presentatie en verzorgt de rondleiding op het bedrijf. Ook is er een woord van Nees van Wolfswinkel, voorzitter van de Bestuurlijke tafel huisvesting internationale medewerkers van Greenports Nederland. Wethouder Rob Wanten van de gemeente Peel en Maas is aanwezig om vanuit de gemeente het huisvestingsbeleid toe te lichten.

Met de werkbezoeken wordt een inkijk gegeven in de diversiteit van huisvestingslocaties. Daarnaast krijgt men inzicht in hoe zaken in een betreffende regio of gemeente zijn aangepakt, maar ook welke lessen hieruit geleerd zijn.

Aanmelden en doelgroep
U kunt zich aanmelden voor dit werkbezoek via dit aanmeldformulier. Wees er op tijd bij, want er is ruimte voor ongeveer vijftig deelnemers. De doelgroep van het werkbezoek zijn gemeentebestuurders, ambtenaren die huisvesting arbeidsmigranten in hun portefeuille hebben en geïnteresseerde ondernemers. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met het programma.

Bijeenkomst delen