Webinar Arvalis

Webinar voor doorontwikkeling, omschakeling of afbouwen

Arvalis houdt op 11 april een gratis webinar voor agrarische ondernemers waarin handvatten geboden worden voor doorontwikkeling, omschakeling of afbouwen in relatie tot de beëindigingsregelingen die eraan komen. Gastspreker is Gert Krol uit Weert, voormalig melkveehouder die - begeleid door Arvalis - gebruik maakte van de provinciale opkoopregeling.

Arvalis webinar

Het agrarisch landschap in Nederland verandert. De overheid zet een nieuwe koers uit die ondernemers dwingt om keuzes te maken. Op dinsdag 11 april organiseert Arvalis een gratis webinar voor ondernemers die handvaten biedt bij het maken van de juiste keuze.

Goede voorbereiding
'Een wijziging van de bedrijfsstrategie vraagt een goede voorbereiding', benadrukt Antoon Sanders, ondernemerscoach bij Arvalis. 'Het bijwonen van de webinar is hierin een mooie eerst stap. Zo zal er tijdens de webinar aandacht zijn voor vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, bedrijfsopvolging of bedrijfsbeëindiging, makelaardij of juridische zaken. En we zullen stilstaan bij de verschillende beëindigingsregelingen (LBV, LBV+ en MGA) waarvan ondernemers gebruik kunnen gaan maken.'

Het webinar is van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via www.arvalis.nl/agenda.

Bijeenkomst delen