Zuid-Limburg

Symposium Tour de Boer

Onze landbouw staat midden in de Zuid-Limburgse samenleving. Om dit te benadrukken vindt op 1, 2 en 3 september ‘Tour de Boer Zuid-Limburg’ plaats. Boeren zijn trots op hun werk en het Zuid-Limburgse landschap en willen dit graag uitdragen.

Logo Tour de Boer Zuid-Limburg

Onderdeel van dit driedaagse evenement is onder meer een symposium dat plaatsvindt op vrijdagmiddag 1 september waarvoor de LLTB-leden van harte worden uitgenodigd.

Politieke vertegenwoordigers, beleidsmakers en ondernemers bespreken tijdens dit symposium samen wat de gevolgen zijn van de gebiedsplannen voor de landbouw in Zuid-Limburg. Ook gaan we in op de actualiteiten binnen de sector.

Er zijn een aantal sprekers die onder leiding van dagvoorzitter Kirsten Paulus hun visie geven op ontwikkelingen. Sprekers zijn onder andere Thijs Rompelberg (voorzitter LLTB), Hans Van den Heuvel (directeur LTO Nederland) en Jasper Kuntzelaers (gedeputeerde Provincie Limburg). Tijdens de tweede helft is er een interactieve paneldiscussie met betrokken agrariërs en bestuurders uit Zuid-Limburg.

Jos Brands, voorzitter van Stichting Tour de Boer, zal het inhoudelijk programma rond 16.00 uur afsluiten. Dan start de borrel tot ongeveer 17.00 uur. 

Aanmelden
Komt u ook naar het symposium? Meld u dan vóór 21 augustus aan via www.lltb.nl/symposiumtourdeboer.  

Bijeenkomst delen