Zuid-Limburg

Oogstdankviering Zuid-Limburg

De LLTB-regio Zuid-Limburg nodigt alle LLTB-leden en hun gezinsleden uit om op zaterdag 2 september vanaf 18.00 uur deel te nemen aan de jaarlijkse oogstdankviering.

Zuid-Limburg

Vanaf 17.30 uur bent u welkom bij het akkerbouwbedrijf van de familie Van den Hove, Generaal Höf 7 in Margraten.

Dit jaar is de oogstdankviering tevens onderdeel van het Tour de Boer-weekend. Het thema van de viering is ‘Samen vernieuwend boeren’. Voorganger is Pastoor Schwillens. Aansluitend aan de oogstdankviering is er koffie/thee en vlaai.

Programma
17.30 uur: Inloop
18.00 uur: Start Oogstdankviering. Na afloop van de viering staat er koffie/thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai voor u klaar.
19.45 uur: Aanvang toneel. Dit half uur durende toneelstuk, waarin u op een hilarische wijze mee wordt genomen door de geschiedenis van de totstandkoming van de LLTB, wordt gespeeld door acteurs van het Ransdaals Amateur Toneel. Dit toneelstuk is opgevoerd tijdens het LLTB-jubileumweekend in september 2022 maar kon toen door de grote drukte, ondanks meerdere voorstellingen, niet door iedereen bekeken worden. Dus nu is er voor iedereen de gelegenheid om dit toneelstuk (nogmaals) bij te wonen.
20.30 uur: Feestavond met DJ-Alex en een gastoptreden van Marleen Rutten. Vanaf 21.00 uur is de frites/snackwagen aanwezig.
24.00 uur: Einde

Het is voor LLTB-leden mogelijk om op ieder moment van deze dag aan te sluiten.

Aanmelden feestavond
Voor deelname aan de oogstdankviering/toneelvoorstelling hoeft u zich niet aan te melden. Om organisatorische redenen is aanmelding voor de feestavond echter wel nodig. Dat kan via het aanmeldformulier dat leden via de post ontvangen. De kosten voor deelname aan de feestavond bedragen 10 euro per persoon (drank en catering inbegrepen). Voor kinderen tot en met 12 jaar is deelname gratis, maar zij dienen wel vermeld te worden op het aanmeld­formulier. Uw aanmelding is compleet als u de eigen bijdrage voor deze activiteit van 10 euro per persoon overmaakt op rekeningnummer: NL02 RABO 0345520130 ten name van Stichting Tour de Boer Zuid-Limburg onder vermelding van naam, aantal personen (inclusief kinderen) en Feestavond 2023.

LET OP: Bij afmelding na 27 augustus wordt geen geld retour gegeven in verband met de inkoop.

Parkeren voor de oogstdankviering is bij het begin van de toegangsweg naar het bedrijf. Volg de instructies van de mensen bij de parkeerplaats.

Bijeenkomst delen