LLTB Header 1920x550px-bar

Ondernemen in een veranderend klimaat

Als onderdeel van het drieluik over ondernemerschap gaan we samen met de LLTB en de HAS green academy in op het belang van samenwerken, besturen, besluitvorming, belangenbehartiging en lobbywerk.

LAJK logo

De transitie die voor de deur staat, of eigenlijk al begonnen is, heeft direct invloed op jouw toekomst. De wereldwijde roep om “vergroening & verduurzaming” heeft een grote impact op de manier van werken en denken. Van alle kanten wordt iedereen geconfronteerd met nieuwe ideeën en inzichten, doelen en deadlines. Het ondernemersklimaat verandert. Dit roept gelijk veel vragen op. Hoe kun je invloed uitoefenen op de richting waarop gestuurd wordt? Hoe lopen de lijntjes in besluitvorming? Hoe kun je door samen te werken meer bereiken? Wat is het belang van belangenbehartiging? Hoe kun je als ondernemer hierin meedoen en voordeel halen? Samen met de LLTB duiken we in de wereld van belangenbehartiging. Aan de hand van praktische voorbeelden en middels een interactieve case ervaar je hoe je belangenbehartiging vorm kan geven.

Waar: HAS green academy
Adres: Spoorstraat 62, Venlo
Wanneer: Dinsdag 17 januari Tijd: 18.30 uur

We starten om 18.30 uur met broodjes en soep.

Om 19.00 uur start het programma. Om een indicatie te hebben van het aantal aanwezigen wordt het op prijs gesteld als je even laat weten of je komt. Doe dit via een berichtje voor 12 januari aan info@lajk.nl

Parkeren: Aan de achterzijde van de school via de Dominicanenstraat.

Bijeenkomst delen