field-1246620_1920

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de grootste nieuwjaarsbijeenkomst van Limburg op maandag 29 januari 2024. Het is al jaren een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten en samen het glas te heffen, waarbij de drie voorzitters Ron Coenen (LWV en voorzitter Ondernemend Limburg), Thijs Rompelberg (LLTB) en Martijn van Helvert (MKB-Limburg) graag persoonlijk kennis met je maken.

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg

Verbinding, samenzijn en lekkernijen staan centraal tijdens de bijeenkomst.

Programma
16.00 uur: Inloop met koffie, thee en iets lekkers
17.00 uur: Welkom door de voorzitters van Ondernemend Limburg Ron Coenen (LWV), Martijn van Helvert (MKB) en Thijs Rompelberg (LLTB). 
Hoofdsprekers: 

  • Otto Raspe, professor of Practice bij de Academische Werkplaats Brede Welvaart en onderzoeksleider naar regionale ontwikkelingen, innovatie en duurzaamheid bij Rabo Research, de onderzoeksafdeling van de Rabobank.
  • Caroline van der Plas, Lid van de Tweede Kamer der Staten generaal. Beide sprekers geven hun visie op de kansen en uitdagingen waar Limburg thans en in de toekomst voor staat.

De drie voorzitter zullen hun respons geven op alle input die deze middag tot hen is gekomen.

Fer Kousen zal tot slot, als Sjpassminister, op een humorvolle wijze en spitsvondig taalgebruik zijn kijk geven op Ondernemend Limburg.
18.15 uur: Netwerkborrel
20.00 uur: Einde

Locatie: Theaterhotel de Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16 in Roermond.

Meld je tot uiterlijk 16 januari 2024 aan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg

Bijeenkomst delen