LLTB Header 1920x550px_fruittelers

NFO Ledenbijeenkomst

De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) houdt op maandagavond 20 november een ledenbijeenkomst voor fruittelers bij Fruitbedrijf Heijnen in Roggel. De bijeenkomst is ook voor LLTB-leden toegankelijk. 

Fruitteelt-Kersen-Tros-Close-1-560x400

Aanvang is om 19.30 uur en het is rond 21.30 uur afgelopen. Het adres is: Roligt 7 in Roggel.

Fatsoenlijk inkomen
Het afgelopen jaar hebben we in kleine kring gesproken over de toekomst van de sector en onze rol als NFO daarin. Er komt veel op ons af: kansen, maar ook bedreigingen of ontwikkelingen die van ons flexibiliteit vragen. Onze missie is glashelder: we willen ervoor zorgen dat Nederlandse fruittelers nu en in de toekomst een fatsoenlijk inkomen kunnen realiseren. Daarom richten we ons op belangrijke thema’s, zoals gewasbescherming, arbeid, markt, water en fauna.

Strategische visie
Maar we zijn nog niet klaar. We willen onze toekomststrategie verder uitwerken en concretiseren, en daar hebben we jullie inbreng voor nodig. Nu is het de tijd om onze inspanningen naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze leden willen we een effectieve strategische visie met bijpassend communicatieplan ontwikkelen, waarmee we elkaar kunnen bereiken en versterken. Jullie mening, ervaringen en ideeën zijn van onschatbare waarde in dit proces. Daarom willen we graag met jullie in gesprek.

Om dit mogelijk te maken, organiseren we een ledenbijeenkomst voor alle fruittelers in Limburg. Dit is dé gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, gedachten uit te wisselen en samen te werken aan een bloeiende toekomst voor onze sector.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan bij projectleider Sanne de Heij door een mail te sturen naar Sdheij@lltb.nl onder vermelding van naam, e-mailadres, telefoonnummer en aantal personen. Telefonisch aanmelden kan ook: 06-53236441.

Bijeenkomst delen