field-1246620_1920

Netwerkevent OGVO Ontmoet

Agrarische bedrijven die in contact willen komen met leerlingen van het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege in Venlo kunnen zich aanmelden voor de bedrijvenmarkt OGVO Ontmoet.

Logo OGVO Ontmoet

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) houdt op dinsdag 10 oktober deze bedrijvenmarkt. Het is een netwerkevent voor de leerlingen in De Maaspoort in Venlo.

Bedrijvenmarkt
Tijdens dit evenement kunnen 650 derdejaars vmbo-leerlingen in contact komen met bedrijven uit de regio, dus ook agrarische bedrijven. OGVO Ontmoet bestaat uit twee dagen. Dinsdag 10 oktober is de bedrijvenmarkt. Deze diirt van 11.30 tot 17.30 uur. Er is een lunch en daarna kunnen gesprekken gevoerd worden met leerlingen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Doe-dag
Op dinsdag 7 november vindt de doe-dag plaats. Dan is een ochtend- of middagactiviteit op het bedrijf met een kleine groep leerlingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rondleiding.

Aanmelden
Deelname is geheel kosteloos, inclusief lunch en afsluitende netwerkborrel. U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Na aanmelding zal er spoedig contact met uw contactpersoon opgenomen en worden en verdere informatie gegeven.

Bijeenkomst delen