Geiten

LTO Ledenbijeenkomst Geitenhouderij

De LLTB organiseert samen met de LTO vakgroep Geitenhouderij op maandag 2 oktober een ledenbijeenkomst van haar geitenhouders. Leden kunnen daarbij zelf bijdrage leveren aan de thema's die er die middag besproken worden.

Melkgeiten

Vanuit de LTO vakgroep Geitenhouderij zal het gehele bestuur aanwezig zijn bij de bijeenkomst. De bestuurders gaan graag met u in gesprek over alles wat u bezig houdt. Ook kunnen actuele onderwerpen besproken worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Convenant Dierwaardige Veehouderij, VGO-III, sectorplan en uitdagingen rondom geitenbokjes, Landbouwakkoord en de status van de CL-besmettingen.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 15.00 (inloop met vlaai vanaf 12.30 uur) uur op het Ondernemersplein aan de Steegstraat 5 in Roermond. Wilt u erbij zijn, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar projectleider Johan van Diepen, jvandiepen@lltb.nl. Bij aanmelding kunt tevens aangeven welke onderwerpen u belangrijk vindt om tijdens de bijeenkomst ter sprake te laten komen.

Bijeenkomst delen