Schapen

Ledenbijeenkomst vakgroep schapenhouderij

De LLTB organiseert samen met de LTO vakgroep Schapenhouderij en de ZLTO op donderdag 20 juli een ledenbijeenkomst voor de schapenhouders.

Schapenhouderij 3

Deze bijeenkomst wordt gehouden op het bedrijf van Hermans Suikermais, Donk 1-A, 5995 PL in Kessel.

De avond is bedoeld voor schapenhouders en mogelijke bedrijfsopvolgers en/of jonge toekomstige schapenhouders. Op deze avond zal ook Saskia Duives, landelijk voorzitter LTO Vakgroep Schapenhouderij, aanwezig zijn.

Programma
19.30 uur - Inloop
20.00 uur - Opening door bestuurslid Sef Janssen
20.05 uur - Wat speelt er in de Schapenhouderij? Ieder kan zelf zijn/haar gesprekspunten aangeven. Aan de orde kunnen komen: stand van zaken Landbouwakkoord, Dierwaardige Veehouderij, voorkomen van hittestress, Keten Organisatie Schapenhouderij (KOS), graasdierpremie, afzet lamsvlees en wol en de wolf. Actualiteiten en vragen.
21.30 uur - Rondleiding over het bedrijf Hermans Suikermaïs/ Giel Hermans zal daarbij een toelichting geven op niet alleen de bedrijfstak suikermaïs, maar zeker ook op de vleesveehouderijtak die op dit bedrijf.
aanwezig is.
22.00 uur - Afsluiting

Het verzoek is om vóór 19 juli, 14.00 uur aan te melden via kridderbeks@lltb.nl onder vermelding van het aantal personen.

Bijeenkomst delen