Banner Realise Bio

Kick-Off Event Realise-BIO

In navolging van het succesvolle project Circular Bio is LLTB momenteel als partner betrokken bij het initiatief 'Realise – Bio'. Het betreft een internationaal samenwerkingsproject waarin doorontwikkeling en opschaling van (circulaire) verwaarding van organische reststromen centraal staat.

Realise Bio

LLTB zet met dit partnerschap in op de doorontwikkeling en vervolgfase van innovatieve ideeën en concepten rond dit thema binnen haar ledenbestand, waarbij aangesloten is op activiteiten binnen onder andere Platform Tuinbouwreststromen en Platform Nieuwe Teelten.

Doorontwikkeling
Bent u actief in de doorontwikkeling van ketens en concepten om tot innovatieve verwaarding van agrarische rest- en nevenstromen te komen, meld u dan aan voor de Kick-Off van dit project op 25 april in Dusseldorf. Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de mogelijkheden van dit project voor uw eigen situatie en stellen een aantal innovatieve ondernemers hun innovatieve verwaardings-concept aan u voor. Gedurende de bijeenkomst wordt tevens toegelicht op welke wijze u aanspraak kunt maken op het verkrijgen van een projectbijdrage voor doorontwikkeling van uw eigen idee.

Voor algemene informatie over het project kunt u contact opnemen met Patrick Lemmens, plemmens@lltb.nl

Voor meer informatie over het project, zie: Home NL - Realise-Bio

Voor meer informatie over het Kick-Off Event en aanmelding: Evenementen - Realise-Bio

Bijeenkomst delen