header netwerk agrarische vrouwen

Jaarfestival Netwerk Agrarische Vrouwen

Netwerk Agrarische Vrouwen (NAV) houdt op woensdag 29 november het jaarfestival. Je bent vanaf 17.45 uur welkom bij Dok6 Cinema, Raadhuisplein 6 in Panningen.

Netwerk Agrarische Vrouwen

Met de ZLTO-documentaire ‘Pijn op het platteland, en dan nu het eerlijke verhaal’ neemt documentairemaakster Margo de Haas ons mee op een meeslepende reis met vier krachtige boerinnen. Zij delen hun eerlijke verhaal over het leven en werken op het platteland, terwijl ze te maken hebben met uitdagingen zoals stikstofproblemen, energiecrises, waterschaarste en polarisatie in het publieke debat.

Paneldiscussie
Daarna volgt een interactieve paneldiscussie met verschillende sprekers. Een daarvan is Marije van Velthoven (een van de vier boerinnen uit de documentaire). Marije heeft samen met haar ouders en broer een melkveebedrijf met 100 koeien, en kweken daarnaast moriowormen. Verder gaat het om Elianne Demolllin-Schneiders (Gedeputeerde provincie Limburg), Susanne Görtz (hoofdbestuur LLTB), Helma Vermuë (voorzitter LTO Vrouw en Bedrijf). Ook zal Helma van de gelegenheid gebruikmaken om zichzelf nader voor te stellen. Tussentijds is er een korte pauze met een hapje en drankje.

Wensen creëren
Daarna geeft Lisa Portengen in 7 stappen tips & tricks om op een bewuste en aantrekkelijke manier je wensen te creëren. Verwacht veel humor, interactie, en een decor van prachtige pumps. Zij deelt haar inzichten met ons, en we werken samen aan een flinke dosis zelfvertrouwen. Geen saaie powerpoint, maar een programma vol eigen liedjes, oefeningen, cadeautjes en praktische voorbeelden. Bereid je voor op een échte ‘feelgood’ presentatie. Het programma wordt rond 21.30 uur afgesloten met een borreltje.

Via info@lltb.nl kun je je aanmelden, vóór 14 november onder vermelding van je naam en 'Jaarfestival NAV'. Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van 10 euro, contant te betalen bij aanvang. Meld je snel aan, er is plek voor 90 personen en daarom zijn we genoodzaakt de formule vol=vol te hanteren. 

Bijeenkomst delen