LLTB Header 1920x550px-hippisch cafe

Hippisch Ondernemer Café

Op donderdag 2 februari organiseert De Hippische Ondernemer in samenwerking met LTO Nederland vakgroep paardenhouderij een gezellig en interactief Hippisch Ondernemer Café tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch.

lto-logo1a

Naast de nodige inspiratie voor paardenprofessionals is dit Café ook doorspekt met humor. Cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert spreken over het creëren van (meer) succes. Beide heren zijn bekend van het satirische weekoverzicht ‘De Kwis‘, waarmee ze genomineerd werden voor een Nipkow-schijf. De vraag die deze middag centraal staat: Hoe word je succesvol? Samen met humoristische filmpjes en experimenten laten zij de ondernemers zien wat de wetenschap zegt over succes. Humor dus met inhoud op niveau. Ter afsluiting voeren toonaangevende hippische ondernemers een paneldiscussie over diverse actuele thema’s uit de hippische sector. Het inhoudelijke programma duurt van 14.30 tot 17.00 uur, daarna is er een netwerkborrel en volop gelegenheid om de KWPN Stallion Show te bezoeken. 100% Garantie voor een inspirerende en gezellige middag.

Graag nodigen wij je uit om op 2 februari deel te nemen aan dit eerste Hippisch Ondernemer Café tegen gereduceerd tarief. De kosten voor deelname bedragen normaal € 85,- per persoon (excl 9% btw en servicekosten). LTO-leden krijgen €35,- korting per ticket en betalen slechts € 50,- (€ 55,49 inclusief) per ticket. Om gebruik te maken van de korting, heb je jouw lidmaatschapsnummer nodig. Voer bij het afrekenen de kortingscode in met LTO ervoor: bijvoorbeeld LTO1234567. Vervolgens wordt de korting automatisch berekend.

Tickets bestellen kan vanaf nu via de webshop. Kies in de webshop voor Donderdag 2 februari – Hippisch Ondernemer Café en geef het aantal tickets aan dat je wilt bestellen. Vul jouw gegevens in. Controleer jouw bestelling en voer bij “Lidnummer / kortingscode” LTO + lidnummer in. De korting wordt dan direct verrekend, en na betaling worden de tickets per mail toegestuurd

Meer informatie over het evenement vind je op www.dehippischeondernemer.nl/hippischondernemercafe.

Graag zien wij jullie bij ons eerste Hippisch Ondernemer Café in Den Bosch!

Bijeenkomst delen