Buitengebied

Bijeenkomst schoon, heel en veilig buitengebied Gennep

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) organiseert dinsdag 6 juni in samenwerking met politie, gemeente Gennep en de projectleider Veilig Buitengebied een thema-avond waarin gesproken wordt over het onderwerp 'Veiligheid in het buitengebied'.

 

Buitengebied2

De gemeente Gennep loopt in Noord-Limburg voorop om haar buitengebieden veilig en leefbaar te houden. De aanpak ‘Veilig buitengebied’ draagt bij aan het maken van afspraken tussen publieke en private partijen om ons buitengebied schoon, heel en veilig te houden. Tijdens de avond praten wij u, ondernemer en inwoner in het buitengebied, bij over de laatste ontwikkelingen van het project ‘Veilig Buitengebied’. Ook kunt u zelf informatie of verbeterpunten aandragen. Daarnaast heeft u de gelegenheid om nader met de wijkagent kennis te maken.

Om dit te bereiken moeten we samen in actie komen. Praat u dinsdag 6 juni mee? De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats bij De Diepen in Milsbeek. U wordt vriendelijk verzocht u vóór 4 juni aan te melden door een e-mail te sturen aan regionoord@lltb.nl o.v.v. ‘Ledencafé Gennep’.

Bijeenkomst delen