header netwerk agrarische vrouwen

Belevingsmiddag Netwerk Agrarische Vrouwen

In het kader van Wereld Dierendag op woensdag 4 oktober organiseert het bestuur van het LLTB Netwerk Agrarische Vrouwen op deze dag een informatieve belevingsmiddag tussen de alpaca's voor leden van het netwerk.

Logo NAV

Deze middag vindt plaats op Alpacaboerderij In de Puthof aan de Hoofdstraat 152 in Posterholt. Het programma bestaat uit diverse onderdelen waarbij deelnemers kunnen kijken, voelen, ruiken en leren bij tussen de alpaca's.

Het programma ziet er als volgt uit:
- 13.15 uur: Ontvangst met koffie/thee bij Alpacaboerderij In de Puthof, Hoofdstraat 152, 6061 CH Posterholt (zandpad inrijden)

- 13.30 uur: Toelichting over de alcapaboerderij door Esther Verbeek, eigenaresse. U krijgt informatie over de alpaca in het algemeen maar ook over de individuele dieren. Daarna wordt de groep in 2 gesplitst waarna we met Esther en haar man Adri naar de dieren gaan die u uit uw hand mag laten eten. Er is volop gelegenheid om foto's te maken en de dieren die het willen mogen uiteraard geaaid worden! Ze zijn erg nieuwsgierig en zullen vanzelf naar u toe komen.

- 15.00 uur: Onder het genot van een lekker stuk vlaai krijgen we een presentatie en leerzame lezing over de ziekte van Lyme door de heer Leo Philipsen. Hij is regiocoördinator Zuid-Oost-Nederland bij de Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten. De heer Philipsen zal een aantal ‘tekenverwijderaars’ bij zich hebben, welke u tegen contante betaling van € 3,-- (met loep € 5,--) kunt kopen. Deze handige teken­verwijderaar heeft de grootte van een bankpas.

- 17.00 uur: Afsluiting van deze middag.

Bijeenkomst delen