field-1246620_1920

Uitreiking Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs

Na de laatste uitreiking van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs in 2019 vindt nu in april 2022 dan toch de uitreiking plaats aan de genomineerden uit 2021. De LLTB-regio Noord-Limburg is als een van de founding partners ook dit jaar weer actief met het organiseren van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs.

De uitreiking vindt plaats op dinsdag 19 april 2022 om 19.30 uur in de Maaspoort in Venlo. Samen met Ondernemend Venlo en MKB-Venlo organiseren we voor de 11e maal dit event, dat de laatste jaren garant staat voor een uitverkochte Maaspoort en daarmee voor een perfect netwerk event voor iedere ondernemer in Venlo.

Meer informatie over deze prijs en de genomineerden.

Alle 3 de genomineerde hebben een link naar het thema van dit jaar: Duurzaam ondernemerschap.

De genomineerden voor dit jaar zijn:

  • Arthur de Ruiter van Ami. De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Alle productgroepen van AMI hebben aluminium als grondstof en worden gegoten, uit bandmateriaal geperst of gezaagd van speciaal getrokken profielen.
  • Jeroen Rondeel van Blue Engeneering. Het bedrijf is uitgegroeid tot een multidisciplinair engineersbureau, waarbij de samenwerking gezocht wordt tussen de domeinen mechanica, elektronica, software en natuurwetenschappen. Blue Engineering staat voor ‘een betere wereld op basis van techniek’. 
  • Sebastiaan Sanders. Leolux behoort tot een van de belangrijkste Europese fabrikanten van designmeubelen. Inmiddels ontwikkelt, verkoopt en produceert Leolux vier collecties, voor de consumentenmarkt en de projectmarkt. 
    Ieder jaar worden de leden van de LLTB in de gelegenheid gesteld deze avond bij te wonen. Velen van u hebben hiervan in voorgaande jaren gebruik gemaakt en zien we ook jaarlijks terug. Ook dit jaar kunt u deze avond weer bijwonen. De normale verkoopprijs van de entreekaarten is € 40,00. U als LLTB-lid en partner kunt de kaarten via de regio tegen een gereduceerd tarief bestellen voor € 10,00 per entreekaart.

Aanmelden voor kaarten kan door een mail te sturen naar regionoord@lltb.nl o.v.v. uw naam en aantal personen.

De aanmelding is pas definitief als de bijdrage van € 10,00 per kaart vóór 12 april a.s. is overgemaakt op bankrekeningnummer NL94RABO 0325 478 856 van de LLTB-regio Noord-Limburg onder vermelding van ‘kaarten LvdG-prijs 2022’.

De uitgifte van de kaarten gaat op volgorde van aanmelding (op = op)

De kaarten worden u op de avond zelf in de foyer van de Maaspoort uitgereikt. Contactpersoon vanuit de LLTB inzake kaarten is Hans Aerts 06-21224365.

Logo LLTB

Bijeenkomst delen