field-1246620_1920

Uitnodiging Excursie 'Tour de Limburg'

Jullie herinneren je vast nog wel de geslaagde editie van Tour de Limburg van 2019. We bezochten toen mooie bedrijven en instellingen, zoals Greenport Venlo, Smurfit Kappa en Acaleph. Als gevolg van alle Coronaperikelen is het niet mogelijk geweest een dergelijke Tour in de daarop volgende jaren te houden. Het bestuur van het Netwerk is dan ook verheugd dat het dit jaar wel mogelijk is en heeft weer een mooie tour voor jullie georganiseerd.

Naar aanleiding van de evaluatie destijds hebben we het dit jaar meer regio-gebonden georganiseerd. We willen de tijd zo goed mogelijk benutten en hebben ervoor gekozen om dit jaar in de regio Roermond tot Belfeld te blijven met de LLTB/het Ondernemersplein als centraal punt.

Let op

Het belooft een zeer boeiende dag te worden. De eigen bijdrage daartoe bedraagt € 10,00 en dient u contant in de bus te betalen. U ontvangt dan van ons een op naam gestelde kwitantie. Aanmelding is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt gaan wij uiteraard uit van uw deelname, temeer daar er maar 54 leden kunnen deelnemen. Bij no-show of afmelding na 20 juni zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage van € 10,00 in rekening te brengen.

Aanmelden

Via info@lltb.nl en wel vóór 20 juni a.s. o.v.v. uw naam en 'deelname tour de limburg'. Mis het niet! Het is een boeiende bijeenkomst, gericht op kennisdeling en ondernemerschap maar natuurlijk zal de gezelligheid ook niet ontbreken. Er zijn maar 54 plaatsen beschikbaar. Als de bus vol is hanteren we een wachtlijst op volgorde van aanmelding.

Na aanmelding ontvangt u nog een bevestiging met nadere details en een lijst van deelnemers. Parkeren kan op het Ondernemersplein in Roermond, maar in verband met de beperkte capaciteit wordt u verzocht zo veel mogelijk samen te reizen. Mocht daar geen plaats zijn dan kunt u (betaald) parkeren op het Wilhelminaplein.

Programma Tour de Limburg 5 juli 2022

  • 13.30 uur Verzamelen op het Ondernemersplein, Steegstraat 5, Roermond. Lopend naar het Wilhelminaplein, Roermond
  • 13.45 uur Gezamenlijk vervoer per touringcar naar zorgboerderij Asselterhof, Past. Pinckersstraat 26, 6071 NW Swalmen
  • 14.00 uur Ontvangst met koffie en vlaai en welkomstwoordje door Bestuur NAV. Toelichting en rondleiding over de zorgboerderij
  • 15.15 uur Vertrek per touringcar naar glastuinbouwbedrijf van Brookberries, Ulingshofweg 41, 5915 PM Venlo
  • 15.45 uur Bezoek aan en presentatie over glastuinbouwbedrijf Brookberries
  • 17.15 uur Terugreis naar het Ondernemersplein, Roermond
  • 17.45 uur: Afsluiting met BBQ
Netwerk Agrarische Vrouwen

Bijeenkomst delen