field-1246620_1920

Ledenbijeenkomst pluimveehouderij

Namens de landelijke vakgroep Pluimveehouderij van LTO/NOP nodigen wij u van harte uit voor een ledenavond welke plaats zal vinden op maandag 30 mei 2022 in Restaurant De Boswachter, Provincialeweg 2 te Maasbree en start om 20.00 uur . Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.

Na een korte toelichting door LTO/NOP-vakgroepvoorzitter Kees de Jong over enkele onderwerpen die voor de gehele pluimveesector van belang zijn, waaronder vogelgriep en stikstof wordt de groep opgesplitst in twee groepen, één voor de legsector en één voor de vleessector.

Jacco Wisserhof, Kringvoorzitter Leghennenhouders van LTO/NOP zal onder andere ingaan op leghaantjes, vrije uitloop eieren in relatie tot ophokplicht, Salmonella verificatieonderzoek en nieuwe RAV-codes voor volièrestallen.

In de deelsessie over vleeskuikens zal Kringvoorzitter Jan Verhoijsen ingaan op BLK1ster, markt- en kostprijsontwikkelingen en specifieke aandachtspunten vanwege vogelgriep.

Voor het uitgebreide programma (en andere datums en locaties) verwijzen wij u naar de bijlage.

Graag aanmelden

Om een goede inschatting te kunnen maken voor de benodigde hapjes en drankjes is het handig dat u zich voor de bijeenkomst van 30 mei a.s. aanmeldt, inclusief vermelding van de deelsector. Dat kan via kridderbeks@lltb.nl.

We hopen veel leden pluimveehouders te ontmoeten.

LTO logo

Bijeenkomst delen