field-1246620_1920

Regionale Ondernemersbijeenkomst Paardenhouderij

Op maandagavond 25 april organiseren LLTB en LTO Nederland een ondernemersbijeenkomst voor paardenhouders. Zowel LLTB-leden als niet-leden zijn welkom tijdens deze avond.

LLTB en LTO Nederland organiseren deze bijeenkomst juist nu, omdat de komende periode in het teken staat van de ‘Regionale Ondernemersbijeenkomsten Paardenhouderij’. Op verschillende interessante hippische locaties door het hele land wordt het gesprek aangegaan met paardenhouders.  Voor de ondernemersbijeenkomst in Limburg zijn ondernemers welkom bij Stal Ehrens in Weert.

Mestboekhouding

Tijdens deze avond staat mobiliseren van ondernemers in de paardenhouderij om elkaar te ontmoeten centraal. Daarnaast worden de ondernemers bijgepraat over mestboekhouding en is er ruimte voor actuele zaken in de sector. Afsluitend volgt er een rondleiding op het bedrijf van de voormalig bondscoach van de Nederlandse springruiters. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De bijeenkomst vindt plaats op Stal Ehrens, Nelissenhofweg 1 te Weert  en duurt van 19.00 – 21.30 uur. Voor leden van de LLTB zal deze avond gratis zijn, voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 10 euro.  Aanmelden kan tot vrijdag 22 april via sdheij@lltb.nl.

Bekijk hier de uitnodiging.

Logo LLTB

Bijeenkomst delen