Banner Boerderijcamping

Webinar camperplaatsen bij boeren en tuinders

Heb je wel eens overwogen om je agrarische bedrijf uit te breiden met camperplaatsen? De mogelijkheden zijn divers. LTO-vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL), ZLTO, LLTB en LTO Noord houden samen met NKC, de grootste camperclub van Europa, op dinsdagavond 18 mei een webinar voor boeren en tuinders over het ontwikkelen van camperplaatsen.

LTO Nederland

NKC biedt agrarisch ondernemers vrijblijvend en gratis advies over het inrichten van camperplaatsen. Wil je hier meer over weten? Meld je dan hier aan voor het webinar op 18 mei van 20 uur tot 21 uur over het ontwikkelen van camperplaatsen op het agrarisch bedrijf. Wat moet je bijvoorbeeld doen om een camperplaats aan te realiseren? Welke wet- en regelgeving komt er bij kijken? Wat zijn de ervaringen van andere agrarisch ondernemers? En vooral, wat levert het op?

Actief op zoek naar nieuwe camperplaatsen

NKC is voor hun leden altijd actief opzoek naar nieuwe camperplaatsen. Camperplaatsen zijn eigenlijk grote parkeerplekken waar camperaars in hun camper kunnen overnachten. Daarvoor zijn juist ook de agrarische bedrijven geliefd; de rust en de ruimte die het platteland te bieden heeft, maar vooral ook de mogelijkheid om bij de boer in de stal of op het bedrijf te kijken. NKC wil daarom graag agrarische ondernemers informeren over het aanbieden van camperplaatsen. LTO-vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) ondersteunt ondernemers door perspectief op nieuwe verdienmodellen te bieden en organiseert daarom ook samen met NKC het webinar.

Bijeenkomst delen