field-1246620_1920

LLTB Ledencafé registratie- en kentekenplicht

Voor leden in de LLTB-regio’s Midden- en Noord-Limburg is er op donderdag 4 november om 20 uur een bijeenkomst over de registratie- en kentekenplicht van (land)bouwvoertuigen in de Boswachter in Maasbree.

LLTB_logo

 

"Het is tien voor twaalf’, begon Hero Dijkema, beleidsmedewerker (land)bouwverkeer en vervoer bij Cumela Nederland, zijn betoog in september bij een vergelijkbare bijeenkomst in Zuid-Limburg. Dijkema komt ook in Maasbree tekst en uitleg geven. ‘Nog geen vijf voor twaalf, maar het begint wel te dringen.’ Inmiddels zijn we ruim een maand verder en komt de deadline in zicht. Vóór 1 januari 2022 moet zijn voldaan aan de registratie- en kentekenplicht van (land)bouwvoertuigen en MMBS (motorvoertuigen met beperkte snelheid), zoals loaders, kranen en bietenrooiers. 

Gastsprekers

  • Hero Dijkema, beleidsmedewerker (land)bouwverkeer en vervoer bij Cumela, informeert jullie over de registratie-kentekenplicht bij (land)bouwvoertuigen & over de nieuwe voertuigeisen en andere wettelijke kaders.
  • Ben van Wijlick, team verkeer bij de politie-eenheid Limburg, gaat met jullie in gesprek over verkeersveiligheid op wegen in Limburg.

Meld u via info@lltb.nl aan voor de bijeenkomst op 4 november in Maasbree. 

De Boswachter in Maasbree neemt de richtlijnen rondom Covid-19 in acht; er kan een corona check plaatsvinden.

Bijeenkomst delen