Water

LLTB Ledencafé Midden-Limburg rondom wateroverlast

Veel boeren en tuinders kampen met de gevolgen van de Maas en zijrivieren en -beken die buiten de oevers zijn getreden. Hoe gaan we daarmee om en wat zijn logische vervolgstappen om deze ramp als ondernemer en als sector weer te boven te komen? Deze vraag staat centraal in het door de LLTB-regio Midden-Limburg georganiseerde Ledencafé Water.

Logo LLTB

Het bestuur van de LLTB-regio Midden-Limburg nodigt u uit voor het LLTB Ledencafé op woensdag 18 augustus, om 20 uur bij het Gemeenschapshuis Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baexem. LLTB-hoofdbestuurder Peter van Dijck blikt terug op de gebeurtenissen rondom de wateroverlast en licht de huidige stand van zaken toe. Vervolgens gaan de aanwezige leden met elkaar en met de regiobestuursleden in gesprek over mogelijke vervolgstappen.

Aanmelding verplicht

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden op voorhand verplicht. Dit kan door vóór zondag 15 augustus een mail te sturen naar regiomidden@lltb.nl onder vermelding van uw naam, het aantal personen en het onderwerp ‘LLTB Ledencafé Water’. Dinsdag 17 augustus ontvangt u per mail een bevestiging.

Bijeenkomst delen