Boerderijwinkelchallenge

#Boerderijwinkelchallenge - zomereditie

De #Boerderijwinkelchallenge gaat op 1 juni van start. Deelnemers hebben tot 1 september de tijd om alle producten op de ‘bingokaart’ te vinden bij een agrarisch verkooppunt in hun omgeving. Met deze campagne brengt de LLTB de boerderijverkoop opnieuw onder de aandacht bij Limburgse consumenten.

Logo LLTB

Om mee te doen aan de #Boerderijwinkelchallenge, download je de ‘bingokaart’ op www.lltb.nl/boerderijwinkelchallenge of haal je een kaart op bij één van de deelnemende boerderijwinkels. Vervolgens ga je op zoek naar de producten die op deze kaart zijn afgebeeld. Heb je een product gevonden, dan mag je deze op de kaart afstrepen. De producten moeten bij een agrarisch verkooppunt gevonden worden; de supermarkt telt niet!

Wanneer alle producten op de kaart zijn aangekruist, heb je de challenge volbracht. Je kunt deze prestatie via social media met de LLTB delen door gebruik te maken van #Boerderijwinkelchallenge. Naast een persoonlijk bedankje maken alle speurneuzen kans op een prijs: een cadeaubon van T-Toys ter waarde van 50 euro!

Tip: hulp nodig bij het vinden van de producten? Kijk dan eens op onze Support Your Locals-lijst voor de agrarische verkooppunten bij jou in de buurt: www.lltb.nl/support-your-locals.

Seizoenproducten

De eerste #Boerderijwinkelchallenge loopt van 1 juni tot 1 september. Daarna wordt een nieuwe ‘bingokaart’ gepubliceerd, met daarop zes nieuwe producten die in dat seizoen van eigen bodem verkrijgbaar zijn. Op die manier komen consumenten niet alleen in aanraking met boerderijverkoop, maar worden ze ook gestimuleerd om meer met de seizoenen mee te eten.

Kijk voor meer informatie over de #Boerderijwinkelchallenge op www.lltb.nl/boerderijwinkelchallenge. Volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Bijeenkomst delen