Schapen

Stalgesprek Schapenhouderij

Saskia Duives-Cahuzak, voorzitter LTO-vakgroep Schapenhouderij, is op woensdag 26 augustus aanwezig bij een stalgesprek en wandeling in Veulen. De bijeenkomst start om 19 uur.

Logo LLTB

Na een wandeling op het bedrijf, laten we om 20 uur verschillende onderwerpen de revue passeren: de wolf, het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB), ketenorganisatie schapenhouderij, hitteprotocol, ambitie gezonde dieren en wat verder ter tafel komt.

In verband met de richtlijnen rondom corona is de bijeenkomst eenvoudig en op gepaste afstand. Leden schapenhouders ontvangen binnenkort per post een persoonlijke uitnodiging, met daarin meer informatie en de mogelijkheid zich voor de bijeenkomst aan te melden. Houd deze avond in ieder geval alvast vrij in uw agenda.

Bijeenkomst delen