Verkeerscampagne Zuid

Informatiebijeenkomst verkeerscampagne Zuid-Limburg

Om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid rondom landbouwvoertuigen, start LLTB-regio Zuid-Limburg met de campagne ‘Goed Gezien – Boerenverstand in het verkeer’. Tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 27 augustus vertelt het regiobestuur u graag alles over deze campagne.

Verkeerscampagne

Met de campagne ‘Goed Gezien’ wil het LLTB-regiobestuur mensen bewuster maken van mogelijke risico’s en gevaren en ervoor zorgen dat er meer wederzijds begrip is tussen weggebruikers. De campagne start in de gemeente Eijsden-Margraten. Dit is een uitgesproken plattelandsgemeente met dezelfde denkwijze over veiligheid als het regiobestuur.

De informatiebijeenkomst op donderdag 27 augustus wordt gehouden bij Loonbedrijf Houten, Heiweg 1 in Mesch (Eijsden) en start om 13.15 uur. Vanaf 13 uur wordt u ontvangen met koffie en vlaai. Het volledige programma vindt u in de uitnodiging.

Aanmelden kan tot maandag 24 augustus door een mail te sturen naar regiozuid@lltb.nl, onder vermelding van uw naam, adres en aantal personen. De campagneposter en stickers kunt u deze middag meenemen of bestellen via goedgezien@lltb.nl.

Bijeenkomst delen