Werkgeverslijn

Webinar Werkgeverslijn over actualiteiten rondom BPL Pensioen

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw praat u graag bij over de actualiteiten rondom BPL Pensioen middels een gratis webinar. Op dinsdag 3 maart om 14 uur gaat Maartje Jager, adviseur Werkgeverslijn, in gesprek met Jelmer Leenstra, pensioenconsulent bij BPL Pensioen, over de ontwikkelingen bij het pensioenfonds.

Werkgeverslijn logo

De financiële situatie van BPL Pensioen komt aan bod. Ook wordt besproken wat er in 2020 gaat veranderen, zoals het incassobeleid en de invoering van e-Herkenning. De webinar duurt maximaal 45 minuten. U kunt zich aanmelden voor de webinar via onderstaande link.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens de webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier; u ontvangt dan een link waarmee u de webinar kunt terugkijken.

Bij aanmelding krijgt u een dag voor aanvang van de webinar een mail met de link en verdere instructies. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Bijeenkomst delen