Gezonde voeding

Tweejarig bestaan LimburgAgrofood

Het is alweer twee jaar geleden dat de provincie Limburg en LIOF het programma LimburgAgrofood introduceerden. Het programma viert dit tweejarig bestaan op woensdag 25 maart vanaf 14.45 uur bij de Brightlands Campus Greenport Venlo.

LIOF

Het programma LimburgAgrofood is speciaal gericht op de agrofood sector in Limburg. Het heeft als doel de concurrentiepositie van ondernemers en de sector in Limburg te versterken. In de afgelopen twee jaar heeft het programma meer dan 200 ondernemers geholpen met advies, netwerk en financiering. De sector groeit en het programma weet steeds meer ondernemers en stakeholders te verbinden in een steeds sterker wordend netwerk.

Meer informatie, waaronder het programma van het evenement, is te vinden op de website van LIOF.

Bijeenkomst delen