Kalverhouderij

Kalvergezondheidsevent

LTO-vakgroep Kalverhouderij, VVK, Eveal en MSD houden op vrijdagmiddag 31 januari een Kalvergezondheidsevent.

lto-logo1a

Gezonde dieren blijft een belangrijk item in de kalverhouderij. Er zijn flink wat initiatieven – ook binnen de melkveehouderij – die bijdragen aan het op een nog hoger plan tillen van de kalvergezondheid. Maar wat zit er nog meer in het vat? Welke ontwikkelingen doen zich voor waarmee de kalvergezondheid het komend decennium verbeterd kan worden? Wat kunt u doen als kalverhouder?

Dat is waar het Kalvergezondheidsevent over gaat. Kalverhouders en dierenartsen zijn die dag van harte welkom bij farmaceut MSD Animal Health in Boxmeer. De kalvergezondheid wordt van verschillende kanten belicht. Ook wordt getoond welke ontwikkelingen en managementmaatregelen kansrijk zijn en hoe u via Eveal uw eigen kennis over kalvergezondheid kunt vergroten.

Dagvoorzitter is oud-schaatser Erik Hulzebosch. Hij legt deze middag de relatie tussen topsport en werken aan een betere kalvergezondheid.

Bekijk de uitnodiging hier.

Bijeenkomst delen