Koeien

Stigas: ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’

Stigas houdt op donderdag 6 februari haar jaarlijkse evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’. Deze keer is het thema ‘Duurzame inzetbaarheid is mensenwerk’.

Stigas

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes wordt uitgenodigd zich aan te melden.

De middag in vogelvlucht

- U hoort van experts en collega-ondernemers hoe zij hun keuzes maken, welke aspecten zij in hun afwegingen meenemen en wat het hen en hun medewerkers oplevert;
- U hoort een fascinerend verhaal van Harry Slagman over zakelijke ambities en de relatie met ‘de rest van uw leven’;
- U bezoekt onze inspiratietafels, waarop diverse organisaties in agrarisch en groen laten zien wat zij in huis hebben om u te ondersteunen als het gaat om gezond en vitaal werken en duurzame inzetbaarheid;
- Als kers op de taart reiken we aan het eind van de middag, voor de zesde keer op rij, de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs uit aan het bedrijf dat met visie, lef en betrokkenheid van medewerkers het mooiste werk maakt van gezond en vitaal werken. Inspiratie gegarandeerd!

Ook is er volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken met collega- ondernemers en -werknemers, experts en andere relaties. De bijeenkomst is kosteloos.

Bijeenkomst delen