Schapen

Ledenbijeenkomst LLTB-sectorgroep Schapenhouderij

De LLTB-sectorgroep Schapenhouderij houdt op woensdag 8 januari 2020 een ledenbijeenkomst. Deze vindt plaats bij Gemeenschapshuis Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baexem.

Logo LLTB

Tijdens deze bijeenkomst wordt, naast de actualiteiten, ingegaan op de ontwikkelingen van het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid dat vanaf 1 januari 2022 zal gaan gelden. Projectleider Bert Vergoossen van de LLTB praat u bij over het huidige GLB en de veranderingen die eraan zitten te komen.  

Daarna gaan we in gesprek over de keuzes die hierin gemaakt kunnen worden. De verkregen input zal bij de besprekingen van het ministerie meegenomen worden om goede regeling vanaf 2022 te bewerkstellen. Uw input vormt mede de basis voor de besprekingen over het nieuwe GLB, dus laat u horen tijdens de bijeenkomst op 8 januari.

Programma

20.00 uur - Ontvangst
20.15 uur - Uitleg wijzigingen GLB
20.45 uur - Brainstorm maatregelen

Meld u aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar Karin Ridderbeks via kridderbeks@lltb.nl

Bijeenkomst delen